Äntligen

Nu äntligen är vi tillbaka i bloggandet!!  Ja då var det resan till Arvika förra tisdagen jag Carina och hästarna . Det var träning på ovalbanan för Emma .  Carina och Tindra tränar inför Idjas vårtävling, jag och Spreikur är med och får lektion , det känns att vi är inte mogna ännu. Spreikur känns ovanligt slö det känns som han behöver vila det har varit mycket för honom, han gick bra emellanåt när vi träna. Hemma rider Lena Rodi , det är samma där han går bra emellanåt, och segt däremellan.

Så var det Sits & Balans i Uddevalla under helgen för hästarna Spreikur och Muninn. Det är alltid lika lärorikt.
Jag och Helena är jättenöjda med helgen, vi har fått med oss mycket hem som var lärorikt, man kan inte fatta att det är så små lätta hjälper som hästen köper direkt, men det är svårare för oss än för hästarna.

Hemma under helgen var Lena och Rodi ute på ridturer, fredag gick han som en klocka . Lena och Rodi gick omkull på lördag han var inte framåt. Det hade gått bra med dem båda två.
Jag red Rodi idag han känndes inte framåt alls , så nu blir det vila för båda hästarna i ett par veckor. Jag tror att de är påverkade av pälsfällningen, de känns så trötta.

/Inger