4 mars

Nu är det dags att skriva några rader igen.. Jobbet rullar på, mina kollegor är toppen och vi har för det mesta väldigt kul. Mina hästar gör framsteg vilket gör det jätteroligt. Sleipnir är verkligen en lysande stjärna i mina ögon, älskar den hästen rakt igenom. ♥ Vi på Uhlenhof har planer på en påskritt framöver och där kommer jag isåfall att ta med mig Sleipnir, han klarar det "psykiskt" bättre än Vindsvölen som lätt stressar upp sig för mycket, vilket egentligen inte är något stort problem men jobbet med att få henne back on track igen är mer än krävande och nu när jag har en chans att börja om med henne vill jag göra det 110% rätt. Ska analysera mina problem och ta hjälp av tränare för att kunna plocka fram det bästa i henne. Men till påsk kommer även mamma och pappa på besök så vi får se om jag ens hinner med ritten, återstår att se. 
Jag har även börjat med kraftfoder till Vindsvöl, hederlig havre. Fungerar lika bra som svindyr müsli, haha. Vad mer? ...Vindsvöl blir idag vaccinerad, så jag får tävla i sommar. Vad gäller Sleipnir har jag övervägt att sluta vaccinera honom överhuvudtaget. I Sverige vaccinerar man ju vanligtvis hobbyhäst som tävlingshäst, här i Tyskland brukar man annars strunta i att vaccinera om det inte är så att hästen ska tävlas. Får se, överväger fortfarande.
 
Hmm..
Idag är jag iallafall ledig och har även tagit mig an en hästfri dag. Vaknade strax efter 7 imorse och har hunnit med att tvätta två tvättar, storstädat lägenheten, ätit en brakfrukost och druckit kaffe. Har nu precis gjort mig i ordning för att åka till Kiel och strosa runt på IKEA. En hel dag bara för mig själv vill säga. Älskar egentid.
Men men, får nog ta och slänga i mig ytterligare en kopp kaffe. Vi hörs!
 
/Mathilda