Måndag 31/3

Sådär, nu har jag gjort en premiärtur för denna veckan på båda fasters hästar. Började med att hoppa upp på Rodi, inga problem att få herrn' att trampa igång sina små ben. Rodi var lika trevlig som han brukar vara och som jag sagt så himla många gånger innan så ÅH vad gött det är att hoppa upp på en äldre häst då och då och "bara" kunna ge signaler och att hästen då gör allt rätt med en gång, underbart!
 
Efter halva turen bytte vi hästar och Spreikur förvånade mig positivt, han var supertrevlig och för första gången kände jag att jag faktiskt kunde arbeta ordentligt med honom och fort få resultat. Jättekul idag! För det mesta jobbade jag på att få honom att acceptera ett lägre tempo i tölten då han gärna ville springa iväg från arbetet. Kortfattat; mycket duktig Spreikur idag! :) Blir nog någon mer tur i veckan innan jag flyger tillbaka till Tyskland.
Ska även till Tösse och prova pålle i veckan så helt hästlös är jag inte. Men uuuuh vad jag saknar MINA hästar!
 
 
Senare idag ska jag mixtra lite i mitt program för webdesign, man får ju passa på när man är hemma i Sverige eftersom jag bara har det programmet på den stationära datorn. Hoppas annars att allt är bra med er!
 
/Mathilda