31 maj

Eftersom så många har facebook har ni nog redan listat ut att jag och mina 2 fyrbentingar flyr landet igen efter sommaren. Det är absolut inga datum satta men jag känner själv att jag vill åka så fort som möjligt bara jag jobbat klart på LSS'n (v. 33). Hoppas på slutet av augusti/ början av september. 
Nu tycker säkert en del som läser detta att jag velar fram och tillbaka men saken är den att mina planer som jag hade med hemflytten gick åt h-vete och i och med detta kändes hemflytten ÄNNU MER "deppig". Dom 2 första veckorna var rätt jobbiga, nu känns det ändå aningen bättre när jag fått ett sommarjobb som håller mig sysselsatt men jag vill verkligen tillbaka, så därför har jag bestämt mig för att åka. Sedan hade jag aldrig räknat med att sakna Tyskland SÅÅÅÅ himla mycket som jag faktiskt gör... Men nu har jag någonting att se fram emot, jippie!!!
 
Idag då.. Skulle egentligen ha jobbat 7-12 för igår blev jag inringd av bemanningsenheten men när jag väl kom till jobbet imorse visade det sig att det blivit fel så det var bara att vända på klacken för min del och åka hem igen. Ringde dock och fick bekräftat av bemanningen att jag får betalt dom timmarna ändå, det var ju dom som hade gjort fel. Jag klagar inte (eftersom jag fortfarande fick betalt, hehehe!) eftersom jag då kunde sticka ut på en icke tidspressad ridtur med min lilla V. Hon gör verkligen framsteg, jätteroligt! När vi kom hem fick hon sin lucern (ja, hon får fortfarande det eftersom hon inte går så mycket på gräs ännu), blev avduschad och sen fick hon gå ner på gräset och där ska hon få gå till 14-tiden ungefär. Hon behöver äta upp sig lite tycker jag, hellre lite för mycket än lite för lite! Annars tycker jag hon är väldigt fin i kroppen nu, verkligen inga fettvalkar eller tjockismage, men som sagt - hon behöver få gå på gräs så jag kan ta bort lucern'n.
Sleipnir är också jättefin i hullet med tanke på läget men han ska också få gå ner på lite gräs framöver. 
Jaja, nu ska jag ta mig något litet mellanmål. Hejs svejs!
 
/Mathilda